돈까스 만들기

(SUB)돈까스 대량생산, 돈까스 보관하기, 돈까스 만들기, 돈까스 덮밥, 가쓰동, Donkatsu, pork cutlet, …

페이지 정보

작성자 비엔나 가루맘garumom 작성일21-04-30 00:00 조회6회 댓글0건

본문



돈까스가 오스트리아가 원조인거 아셨나요? 원래는 송아지 고기를 얇게 두드려 젬멜 가루를 묻혀 튀기는게 비너 슈니첼(비엔나 식 슈니첼)이에요.
오스트리아의 슈니첼을 일본에서 두툼한 스타일로 바꾸어 개발을 하였고 우리나라로
들어오면서 우리 나름의 조금 얇아진 스타일로 바뀌었어요.
우리나라 돈까스가 슈니첼과 좀 더 비슷하겠네요^^
돼지고기 사다가 집에서 돈까스 만들어서 밀봉해서 냉동하면 든든한 끼니가 됩니다.
영상 보시고 도움이 되었으면 좋겠어요.
-비엔나 가루맘-

Did you know that the pork cutlet came from Austria? Originally, veal is beaten thinly and then fried with semmel powder.
Austrian schnitzel was developed in Japan with a thick style.
As came to Korea, it changed into thin style.
Korean pork cutlet must be more similar with Schnitzel.
If you buy pork, make pork cutlet at home, seal it, and freeze it, it will be a good meal.
I hope it helps by watching the video.
-Vienna Garumom-
Song : Raul - 봄날의 자전거
Follow Artist : https://bit.ly/31IlHLk​
Music promoted by DayDreamSound : https://youtu.be/EBHwe5RCJEc

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 3,569건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.ddangwondan.co.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz